е един от звездните рожденици днес. Той е и един от

...
 е един от звездните рожденици днес. Той е и един от
Коментари Харесай

5 най-любими филми на Джони Деп

 е един от звездните рожденици през днешния ден. Той е и един от любимците на Холивуд – поради гения си да играе в действителност предизвикателни функции, поради ексцентричността си и магнетичния си външен тип. В " Минамата "   е в ролята на самотника Смит, прочул се със серия фотографии по време на Втората международна война. Той попада в Япония, с цел да стане очевидец на същинска зараза, в резултат на изхвърлен органически живак в морето. А в поредицата " Фантастични животни " артистът е в ролята на Гелърт Гриндълуолд – най-великия черен вълшебник след Лорд Волдемор в магьосническия свят на. 

Това са единствено двете последни от многото ексцентрични роли на красивия и някак отегчителен Деп. В богатата си кариера той се е превъплътил в в действителност емблематични персонажи, които са оставили ослепителен отпечатък в историята на киното. Избрах за вас пет от тях, които са ми в действителност обичани. 

" Едуард Ножиците " (1990)

Историята на странното създание с ножици вместо ръце и положително сърце е начало на тандема Джони Деп и, който през години ще сътвори още пленителни и чудновати истории. Не единствено поради другарството сред двамата, само че и с помощта на него се любуваме на филми като " Ед Ууд ", " Слийпи Холоу " и " Суини Тод: Бръснарят дявол от Флийт Стрийт ". Едуард (Джони Деп) е изкуствено основан човек, чийто откривател умира, преди да го приключи, оставяйки го с по няколко чифта ножици на мястото на всяка ръка и с минимални знания за живота. Той попада в малко консервативно градче, където неговата добрина и сензитивност мъчно могат да надделеят над предразсъдъците и страха. Едуард се бори по покъртителен метод със самотата, съмненията и страха, като остава вечно в сърцата на почитателите. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР